maanantai 15. heinäkuuta 2013

Autoilua ja aamuinen yllätys

Eilinen meni pipariksi. Hieronjareissu kääntyi kotiinpaluuksi puolestamatkasta joten harjoteltiin yllin kyllin autoilua. Ihan kuin tota ei olis jo harjoteltu. No, tänään lähetään Tampereelle, huomenna Mäntsälään ja Lohjalle sekä ylihuomenna Lapualle mistä suoraan Seinäjoelle. Käyhän tää näinkin.

Ohi menneestä hierontareissusta johtuen mentiin sitten Monalle aamukahville. Pulma treffasi Monan vanhemmat ja suurta ihmetystä herätti, kun Esterille kokeiltiin uutta villapaitaa. Koira, jolla on vaatteet päällä! Ei Pulma sitä tietenkään pelännyt, mutta oli sitä mieltä, että Esteri olisi ehdottomasti syytä riisua.

Kotona leikittiin ja näytettiin kylässä olevalle Marinalle namistaluopumistemppu. Toimi eri hienosti. Targettiharkkaa tehdään tasapainotyynyllä, eilen Pulma seisoi tyynyllä neljällä jalalla, liekö vahinko vai oikeinko osasi. Täytyy välillä vaihtaa erilainen targetti ja harkata useammilla.

Illalla käytiin vielä Lopella, missä nähtiin taas uusi koira, cardi yllättäin. Kotimatkalla suunnattiin ÄssÄn kanssa järvelle uimaan. Isosisko oli aivan onnesta soikeena kun sai lähes jakamattoman huomion, Pulma leikki rannalla ja kävi sekin vähän tassuja kastelemassa.

Nukkumaanmentäessä Pulma oli hiljaa kuin hiiri ja ihana rauha laskeutui koko taloon. Aamulla hiljaisuus jatkui ja nukuin autuaasti. Voi sitä iloa, kun vihdoin nousin ylös ja olihan mulle yllätys! Seisoin pissassa, ympäri lattioita oli revittyjä sanomalehtiä ja olohuoneen lattialla KOLMET paskat. Ainakin koiranpennulla suoli toimii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti